Inspiratium: het inspiratiecongres voor een positieve wending

The Optimist 6 mrt 2019 Zingeving

Op 5 april heten The Optimist en Sublime je welkom op hun congres: het Inspiratium. Je wordt verwacht in Cultuur- en Congrescentrum Antropia te Driebergen voor een flinke dosis inspiratie. Het vinden van inspiratie is soms een enerverende zoektocht. Het inspiratiecongres van The Optimist en Sublime wil eenieder helpen bij die zoektocht. Inspiratium biedt handreikingen in de vorm van praktische wijsheden en verdieping. Onder begeleiding van boeiende sprekers worden de wegen verkend die leiden tot minder stress en meer geluk. Het congres daagt je uit ‘verder te kijken dan de dominante cultuur van elke dag’ aldus de oprichter van radiozender Sublime, Erik Hallers.

Het programma zit vol met mogelijkheden om te leren hoe je je leven een positieve wending geeft. In de woorden van de uitgever van The Optimist Roland Pluut: ‘Inspiratium is een mooi moment om stil te staan en in beweging te komen. Voor iedereen die behoefte heeft aan optimisme, ontwikkeling en verbinding.’ Met sprekers als Charles Groenhuijsen en Harry Starren wil het Inspiratium je de positieve insteek brengen die je zoekt. Samen met de andere inspirators zullen zij zorgen voor een ‘boost’ van jouw persoonlijke ontwikkeling en vooruitgang. Bij de afsluitende borrel is er de mogelijkheid om de opgedane inspiratie uit te wisselen.

Kaarten

Vanaf 13.00 uur ben je welkom en het programma zal om 18.30 afgelopen zijn. Voor verdere informatie kun je op de website van het Inspiratium kijken. Er zijn maximaal 300 kaarten beschikbaar die je hier kunt bestellen. Abonnees van The Optimist krijgen een vroegboekkorting als ze voor 15 maart kaarten bestellen. Als je nog geen abonnee bent, kun je nog wel gebruik maken van de vroegboekkorting als je voor 15 maart een abonnement op The Optimist neemt.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie