Iedereen is creatief. Je leest het in het nieuwe The Optimist magazine!

The Optimist 19 dec 2018 Samenleving

Er is weer een nieuwe uitgave van The Optimist. Het thema van dit nummer is Iedereen is creatief. Want creativiteit gaat veel verder dan goed kunnen tekenen of knutselen. Lees er alles over in het komende nummer van The Optimist.

Iedereen is creatief

Iedereen is creatief. En creativiteit betekent voor iedereen weer iets anders. Volgens Lisette Weber-Ziere is oplossingsgericht denken – waar The Optimist bekend om staat – ook een uiting van creativiteit. In het omslagthema lees je over mooie mensen met creatieve inzichten. Modita van Zummeren neemt je mee op haar pad van depressie naar creativiteit en onze eigen vormgever Irma Theunisse schreef over de ontwerper als deelnemer aan de maatschappij. Ook de creatieve computer ontbreekt niet en Elizabeth Gilbert gunt ons allemaal een genius.

Nachtbeeld

Weet jij hoe de wereld er bij nacht uitziet? Het beeldverhaal van alweer de 184ste uitgave van The Optimist laat drie Nederlandse steden in de nacht zien. De foto’s werden gemaakt door fotograaf Mark de Rooij.

Natuurlijk staat er nog veel meer in het nieuwe nummer. Zo lees je over Zen en de kunst van het kijken, kom je te weten wat NoCx inhoudt en leer je over de toekomst van transport. Ook maak je kennis met geluksman Chiel van der Linden. Wij spraken hem over geluk, de fluwelen revolutie van positiviteit en vitamine P. En zoals vertrouwd staan er in deze editie ook weer drie pareltjes van onze columnisten Annette ‘Nobuntu’ Mul, Govert Derix en Harry Starren.

Vanaf 19 december op je deurmat

Ben je abonnee? Dan ligt de januari/februari-editie inmiddels op je deurmat (of is het nog onderweg naar je brievenbus). Als abonnee kun je ook online bladeren door het magazine bij Mijn Account. De losse artikelen kun je online lezen bij Artikelen.

Ben je nog geen abonnee, maar wel benieuwd naar ons nieuwste magazine? Dan kun je ons nieuwste magazine bij ons in de webshop bestellen of neem een abonnement op The Optimist. Zo mis je nooit meer één van onze optimistische verhalen, nieuwe inzichten en de leukste winacties!

Heb jij de nieuwste The Optimist al gelezen? Wij zijn benieuwd. Laat je ons weten welk artikel indruk op je heeft gemaakt?

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie