Hoe word je een Quantum Surfer?

The Optimist 16 jun 2021 Zingeving

Veel ondernemers hebben tijdens de coronacrisis geworsteld met hun onderneming. Anderen zagen hun zaak floreren als nooit tevoren. Voor alle avontuurlijk ingestelde ondernemers en entrepreneurs die hun grenzen willen verleggen, uit het ‘box-denken’ willen stappen en een doorbraak willen naar het ‘next level’ organiseert drs. Roy Martina van 3 t/m 7 juli 2021 een kleinschalig event in Scheveningen: het Business Mind Reset seminar.

Verschil

Er is een duidelijk verschil tussen Mindset en Reset. ‘Mindset is wanneer jij bijvoorbeeld een Groei Mindset hebt. Je gelooft dat elke uitdaging een uitnodiging is tot persoonlijk groei. En dat jouw “fouten” een leerervaring zijn waardoor jij de volgende keer niet dezelfde fout zult maken’, vertelt Martina. Een Reset ziet hij als iets totaal anders. ‘Het is een volledige shift van je huidige denken naar Quantum Denken. Dan gaat er een radicale opruiming plaatsvinden van de programmeringen in jouw geest, zoals jouw “hard werken voor succes” programmering. Je gaat afscheid nemen van het afzien, van je blik op oneindig, van discipline en doorgaan op wilskracht.’

Moeiteloos

Het begrip ‘moeiteloosheid’ staat centraal bij Martina. ‘Een Reset gaat over moeiteloosheid, over het creëren en realiseren van jouw grootste dromen met gratie, genot en gemak. Doel is dat je een Quantum Surfer wordt: Wanneer het windstil is, dan ben jij je aan het voorbereiden op de golf die gaat komen, en wanneer die golf er aankomt, dan ben jij er helemaal klaar voor!’ Hij licht het hier toe in een korte YouTube video.

Roy Martina is al 44 jaar gerenommeerd holistisch arts. Hij is auteur van 88 boeken waarvan er miljoenen zijn verkocht, waaronder de wereld bestsellers ‘Emotioneel Evenwicht’ en ‘Onstopbaar Succes’ die in diverse talen zijn uitgebracht. Al meer dan 35 jaar helpt en begeleidt hij business leaders, sprekers, trainers, CEO’s en managers over de hele wereld.

Meer informatie over het seminar vind je hier.

 

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie