Het Handboek voor Hoogsensitiviteit komt eraan!

The Optimist 8 nov 2019 Gezondheid

Hoogsensitiviteit is een gevoelig onderwerp, letterlijk en figuurlijk. Niet iedereen is zich namelijk bewust van deze manier van ‘zijn’. Sterker nog: veel mensen lopen met vragen rond over hun manier van beleven en reageren. De antwoorden hierop zijn binnenkort te vinden in het Handboek voor Hoogsensitiviteit. Vrijdagmiddag 15 november 2019 wordt dit boek door auteur Mérène Rouma gepresenteerd in Leerhotel het Klooster in Amersfoort.

Als je je afvraagt waarom je soms heftig kunt reageren op je omgeving of waarom je je zo erg aantrekt hoe anderen over je denken, dan is dit boek een aanrader. Ook als bepaalde gebeurtenissen je onverwacht diep raken, of als je je ergert aan bepaalde geluiden en beelden of als je niet lekker kunt doorslapen. Geen reden om het te negeren of om het ‘zomaar’ te accepteren. De kans is groot dat je hoogsensitief bent, oftewel: zeer gevoelig voor alles wat je ervaart in het dagelijks leven. Je richt je – onbewust – continu op je omgeving en je zintuigen pikken allerlei signalen op. Dat kan een voordeel zijn, als je weet hoe hiermee om te gaan.

Balans, kracht en liefde

De ondertitel van het boek luidt: ‘Naar balans, kracht en liefde via het chakrasysteem.’ Hoogsensitiviteit blijkt namelijk alles te maken te hebben met het kunnen beheren van je chakra’s, de energiepunten in je lichaam. Rouma schreef dit boek vanuit haar uitgebreide ervaringen als coach van hoogsensitieve mensen en van anderen die worstelen met mentale blokkades en uitdagingen. Op een praktische manier, door middel van eenvoudige oefeningen, laat ze zien hoe het mechanisme werkt dat diep van binnen speelt en waar je invloed op kunt hebben. Om jezelf te verbinden met wie je innerlijk echt bent en om je energiesysteem op een passende manier in te richten, zodat je het leven kunt leven dat bij je hoort.

Interesse om bij de boeklancering aanwezig te zijn? Aanmelden kan via redactie@theoptimist.nl. Het aantal plaatsen is beperkt.

Vanaf 15 november a.s. is het boek voor €24,95 te bestellen via de webshop van The Optimist.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie