Herstel contact met jouw bron tijdens het Resource weekend

The Optimist 6 jul 2022 Zingeving

Wil jij het contact met jouw bron herstellen? Of ben je benieuwd naar wat dit precies is? Op 3 en 4 september vindt het Resource weekend plaats, georganiseerd door Being The Web of Life. Leonie Stekelenburg en Meike van Tilburg scheppen tijdens deze twee dagen een plek waar je door lagen van conditionering zakt, naar de bron van jouw eigen vonk, levenslust en gave.

Natuurlijke staat van zijn

In iedereen die ervaringen van diepe verbondenheid met al wat leeft kent, huist een ‘her-innering’ en verlangen naar die natuurlijke staat van zijn. Een krachtige manier om daar weer te komen, is via één van de seizoensgebonden herbronningsweekends van Being the Web of Life.

Lichaamswerk, meditatie en meer

Tijdens het weekend wordt twee dagen lang de optimale voorwaarden geschept om je weer in contact te brengen met de bron van jouw unieke vonk; levenslust en gave aan de wereld. Gebruikmakend van de kracht van stilte, meditatie, lichaamswerk, 1-op-1 sessies en sensing journeys buiten.

Kom in synchronisatie met jouw ware natuur, en dé natuur waar je een verweven onderdeel van bent. Klik hier voor meer informatie of neem direct contact op: leonie@beingtheweboflife.nl

In editie no.205 van The Optimist lees je een interview met Leonie Stekelenburg, mede-oprichter van Being The Web of Life. Samen met Meike van Tilburg begeleidt zij mensen bij hun innerlijke proces dat voorafgaat aan duurzame transformatie. Ze richten zich hierbij op mensen die de urgentie en verantwoordelijkheid voelen om bij te dragen aan een betere wereld. Bestel de editie in de webshop van The Optimist, of lees het artikel online.

Deze daily kwam tot stand in samenwerking met Being The Web of Life.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie