Heb jij wel eens een wonder meegemaakt?

The Optimist 24 aug 2017 Zingeving

Met onze redactie werken we aan een nieuw omslagthema van The Optimist: wonderen. Wat zijn wonderen nu eigenlijk? Wanneer noem je iets een wonder? We zijn benieuwd naar jouw ervaringen met wonderen.

Met het thema proberen we grip te krijgen op wat wonderen zijn en wat er in de wereld als wonder wordt gezien. Een wonder blijft te allen tijde persoonlijk, iets wat iedereen anders interpreteert en daarbij vaak iets ontastbaars is. Het universele aan een wonder is het gevoel van onverklaarbaarheid dat we erbij ervaren. Er zijn mensen die zich, op een nog bijna kinderlijke wijze, verwonderen over de allerkleinste dingen in het leven. Aan de andere kant van het spectrum heb je mensen die niet in wonderen geloven en bijzondere gebeurtenissen op natuurkundige wijze verklaren.

Waar je je ook bevindt op het spectrum, jouw verhaal is een verrijking voor ons magazine en willen wij niet missen als ondersteuning van het thema. Door onze beleving van wonderen te vertellen, laten we anderen een kijkje nemen in onze eigen wonderlijke wereld. Daarom bieden wij in nummer 177 van The Optimist platform voor wonderlijke verhalen van onze lezers.

Heb je iets onverklaarbaars meegemaakt? Of is er iets gebeurd wat je als wonder beschouwt? Misschien is jouw wonder wel iets tastbaars, of geloofde je niet in wonderen totdat er iets speciaals gebeurde. Wij van The Optimist horen graag jouw verhaal. De wonderbaarlijkste verhalen krijgen een plaatsje in het blad.

Mail je verhaal naar redactie@theoptimist.nl

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Reacties zijn gesloten.