Heb jij al gehoord van het Ayuna Festimony?

The Optimist 8 aug 2022 Zingeving

Kleine kans van wel. Want het Ayuna Festimony is nieuw en daarmee het allereerste Festimony van Nederland. Het is ontstaan uit een droom; een magische mix van festival en ceremonie. Festival staat gelijk aan feest, dans en fun. Ceremonie staat gelijk aan oeroude wijsheden en rituelen, die eigenlijk actueler zijn dan ooit.

Eerste Festimony

Deze droom is uitgegroeid tot een gezamenlijke creatie die werkelijkheid is geworden. Op 9, 10 en 11 september 2022 vindt het eerste Festimony plaats midden in de natuur op Landgoed Energy up, waar wij met 555 mensen drie dagen gaan verdiepen, verbinden en vieren.

Workshops, ceremonies en Wisdom keepers

Overdag is er keuze uit bijna veertig verdiepende workshops en ceremonies. IJsbaden, zweethutten, familieopstellingen, interactieve teachings over geluk of vertrouwen of rust vinden in healings of meditaties. Voor ieder wat wils. Speciaal voor de kids is er een geheel eigen programma waarbij ze op speelse wijze hun horizon kunnen verbreden door middel van knutselen, theater, muziek & dans.

En ’s avonds is het feest met livemuziek, ceremonies, dans en geweldige dj’s. Verbinden en vieren is ook samen eten. Drie keer per dag dient kok Conan met zijn team heerlijke gezonde gerechten op.

Bijzonder is de aanwezigheid van Wisdom keepers vanuit alle windhoeken van de wereld. Deze wijze mannen en vrouwen zullen ons inspireren. Zij dragen het Festimony.

Samen de wereld mooier maken

Iedereen is welkom bij Ayuna. Mensen met verschillende achtergronden en toch met de neuzen in dezelfde richting. Ondernemers en ondernemende mensen. Accountants en freelancers. Studenten en werkenden. Huisvaders en zakenvrouwen. Alle leeftijden. Mensen die willen groeien, het verschil maken.

Dit is precies de reden waarom het idee van een Festimony is ontstaan. Een event waar het op een ontspannen manier draait om hoe je een nog authentieker mens kunt worden, succesvoller in de verbinding met jezelf en anderen, met meer impact. Kortom hoe je komt tot betere keuzes met meer bewustzijn. Samen de wereld net wat mooier maken.

En dit alles in een geweldige feestelijke sfeer met lekker eten, fantastische optredens en inspirerende ceremonies.

Ben je erbij?

Had jij al van het Ayuna Festimony gehoord? Na september praat heel Nederland zeker over dit magische event. Hoe geweldig is het als jij, alleen, met je team, je partner, vrienden of je gezin straks kunt zeggen dat jij erbij bent geweest.

Tot dan. Liefs, team Ayuna

Bezoek onze website www.ayuna.world voor meer inspiratie.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie