Happy Spirit Days Specials

The Optimist 16 nov 2020 Zingeving

Het festivalseizoen laat nog even op zich wachten, maar voor de liefhebbers van het Happy Spirit Days festival hebben we goed nieuws. De organisatie lanceert een nieuw initiatief: de Happy Spirit Days Specials. Iedere maand wordt een spirituele middag op een bijzondere locatie georganiseerd.

We kennen de Happy Spirit Days van hun mooie festival waarbij yoga, filosofie, mindfulness en meditatie centraal staan. Het festival staat gepland op 11, 12 en 13 juni 2021, maar voor wie niet zo lang wil wachten heeft de organisatie iets bijzonders bedacht. De Happy Spirit Days Specials starten in 2021 en bestaan uit middagevenementen op bijzondere locaties. De eerste special van 17 januari zal plaatsvinden in het “houten” Chocoladekerkje in Weesp. De middag zal worden gevuld door een combinatie van yoga en mantrazang. Tamara Puffer, ook wel bekend als de meditatiezangeres van Nederland, zal zingend in lichttaal doorgeven wat op dat moment belangrijk is. Samen met yogadocent Nanda Lofvers verzorgt ze een yoga-meditatieconcert om de deelnemers een ontspannende middag te bezorgen.

Zoals we van Happy Spirit Days gewend zijn staan creativiteit, kwaliteit en ontspanning centraal tijdens de middagen. Naast een mooi programma ontvangen de dertig deelnemers een lekkere soep, onbeperkt Yogi thee en een goodiebag. De overige bijeenkomsten zijn op 7 februari, 14 maart, 11 april en 30 mei. Kijk voor meer informatie en tickets op de website: www.happyspiritdays.nl.

Bron: Happy Spirit Days
The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie