Grootste plant-based restaurant van Nederland gaat open

The Optimist 4 jun 2021 Natuur & Milieu

Duurzame impact hub Oceans ging in oktober vorig jaar van start. Een bruisende werklocatie met handige werkplekken voor bedrijven en ondernemers, maar ook met op de begane grond het grootste plant-based restaurant van Nederland: Mama Gaia. Dat mag vanaf 5 juni eindelijk gasten binnen ontvangen. Net als op vele plekken in de horeca, klinkt ook hier een zucht van verlichting.

Een plek om te werken en te verbinden, zo omschrijven de mensen achter Oceans de nieuwste hotspot van Haarlem. Initiatiefnemer Merijn Everaarts, oprichter van Dopper, ziet hiermee een droom uitkomen. Niet alleen is het kantoor van Dopper sinds vorig jaar in dit volledig gerenoveerde pand gevestigd; ook ging zijn lang gekoesterde wens in vervulling om een vegan restaurant te beginnen. De opening stond gepland in oktober 2020, maar vanwege corona ging op dat moment heel de horeca op slot. Al die tijd moest Mama Gaia het doen met afhaalbestellingen, en sinds kort kon het terras worden geopend. Dit weekend gaan de deuren open en mogen gasten binnen aanschuiven.

Openingsaanbieding

Oceans is de ideale plek om te werken, eten en geïnspireerd te raken door talks en events. Het culinaire team van restaurant Mama Gaia is enthousiast en nodigt iedereen uit een keer naar de Gonnetstraat 26 in Haarlem te komen. Er is ook nog een leuke openingsaanbieding van toepassing voor wie er snel bij is: ‘Kom langs en proef de smaken van de natuur! Reserveer je tafeltje voor dit weekend en krijg een jaar lang een drankje van het huis bij elk diner in Mama Gaia.’

Bron: Oceans Haarlem
The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie