Gratis workshop: Ontdek je feminiene kracht

The Optimist 4 mrt 2021 Zingeving

Feminiene kracht bezitten we allemaal. Maar wat is deze vrouwelijke kracht precies en hoe versterk je het? Psycholoog Arienne Klijn vertelt het aan je in een gratis online workshop.

‘Dragen en verzorgen. Een luisterend oor bieden en begrip tonen. Kinderen en kookpot tegelijk in het oog houdend. Oerbeelden van feminiene kracht, nog steeds’, schrijft Arienne Klijn in de nieuwste editie van The Optimist. Wat ze ook schrijft is dat deze lijst van feminiene krachten al snel toegewezen worden aan iemand met een vrouwenlichaam. Terecht?

Wat we vergeten zijn

Als we het aan Klijn vragen niet helemaal. Zo vertelt ze dat het lijkt alsof we tegenwoordig sommige aspecten van feminiene kracht vergeten zijn. Want deze kracht omvat veel meer dan luisteren en verzorgen. Bovendien leerde de psycholoog van haar leraren in wijsheidstradities dat wij als mens kunnen kiezen welke stijl en welke krachten we in willen zetten. Ongeacht de biologische verschillen tussen vrouwen en mannen. Ook leerde ze hoe we dat kunnen doen.

Gratis workshop

Maar hoe weet je welke feminiene krachten jij nu al bezit? En misschien nog belangrijker: hoe kun je deze versterken én in balans houden met jouw masculiene krachten? Om dit uit te vinden ben je op donderdagavond 11 maart 2021 van 20:00 uur t/m 21:00 uur van harte welkom bij de gratis online workshop door Arienne Klijn. In deze workshop krijg je aan de hand van haar model ‘De Schilden van je Innerlijke Familie’ inzichten en handvatten aangereikt.

Doe je mee?

De workshop wordt gegeven via Zoom. Je ontvangt een uitnodiging na je aanmelding via deze link: https://www.innerlijkefamilie.nl/gratis-workshop/

De nieuwste editie van The Optimist met thema Feminiene Kracht gemist? Bestel hem dan nu nog snel na in de webshop!

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie