Winactie: Gratis optimisme, wie wil dat nou niet?

The Optimist 11 jun 2021 Zingeving

Een jaar lang gratis optimisme op je deurmat of op je beeldscherm, wie wil dat nou niet? Word deel van de optimistische community en maak kans op een gratis jaarabonnement op The Optimist.

Reageer vóór 3 juli

Wakker worden met een verse The Optimist en een kopje koffie of thee. Onze abonnees genieten er al sinds 1995 van. Wij willen dit genot delen met jou! Ben jij fan van het optimisme en wil je deel zijn van de oplossing in plaats van het probleem? Klik dan snel hier. Door je naam, achternaam en emailadres achter te laten, maak je kans op een van de tien gratis jaarabonnementen die wij weggeven. Wees er snel bij want deze actie loopt maar tot 3 juli 2021. Houd onze sociale media in de gaten voor updates en vergeet niet: be the optimist!

Over The Optimist

Tegenwoordig wordt het medialandschap overspoeld met negatief nieuws. Moord en doodslag, brand en inbraak, er lijkt geen veilige haven te zijn voor de échte optimist. Terwijl onlangs weer wetenschappelijk is aangetoond dat het lezen van positieve berichtgeving beter is voor je fysieke en mentale gezondheid. Dat is waar The Optimist (voorheen Ode) al decennia lang een bijdrage levert. Om de maand brengen wij het goede nieuws waar jij naar op zoek bent via ons tijdschrift. Maar er is meer. Zo laten wij in onze podcast Onderstroom stemmen en ideeën horen en zien die een plekje in de spotlight verdienen en plaatsen we online allerlei positieve berichten die de moeite van het delen waard zijn. Zoals Erik Scherder in zijn nieuwste boek schrijft: ‘U hoeft niet als een struivogel door het leven te gaan, maar zie de zonzijde. Lees iets moois. Laat u inspireren!’

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie