Gratis online inspiratiesessies PTG
Uitgelicht Samenleving

Gratis online inspiratiesessies PTG

The Optimist 23 mrt 2020

Het coronavirus brengt voor mensen en bedrijven ellende en verdriet mee. Dan biedt PostTraumatische Groei (PTG) een lichtpuntje. Eind vorig jaar schreven Anja Jongkind en Greet Vonk speciaal voor The Optimist een artikel hierover. Nu bieden ze gratis online inspiratiesessies en voordelige PTG-workshops voor professionals.

Gratis online inspiratiesessies PTG

Ze hadden het natuurlijk niet gepland. Maar juist op de dag dat heel Nederland ‘stil’ viel door de strenge maatregelen, kwam hun boek dat gaat over ‘sterker door ellende’ uit. Juist nu kan het gedachtegoed van PostTraumatische Groei troost, hoop en handvatten bieden. Ellende blijft ellende, maar als het er dan toch is, kun je er maar beter uiteindelijk iets waardevols aan overhouden. Dit kan door PostTraumatische Groei te realiseren.

Ook Workshop PTG voor half geld

Dit zeggen ze zelf: ‘Onze missie is het gedachtegoed PTG bekend te maken en wij denken, dat het juist nu ondersteunend kan zijn. Leed is heel naar, maar je kunt er wel iets mee doen. Daar wordt ellende zinvoller van, waardoor het makkelijker te dragen is.’

Jongkind en Vonk hebben daarom besloten gratis online inspiratiesessies te organiseren voor belangstellenden en de gecertificeerde workshop PTG voor coaches, psychologen, behandelaren, etc. voor half geld online aan te bieden. Meer informatie vind je hier.

Lees hier het artikel over PTG dat in The Optimist #189 stond.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *