Gratis Joyful Kids webinar op 28 mei

The Optimist 27 mei 2020 Gezondheid

‘Het wordt tijd dat we erkennen dat kinderen zowel de zwakste schakel als onze grootste hoop voor de toekomst van de mensheid zijn’, zegt Joy Martina. Zij heeft als missie om kinderen over de hele wereld in hun kracht te zetten, zodat ze plezier in hun leven hebben en de nieuwe, gezonde en wijze generatie leiders kunnen worden die de wereld zo hard nodig heeft.

Volgens Martina groeien veel kinderen op met angstgevoelens en leven ze onder de druk van hoge verwachtingen van hun omgeving. ‘Die hoge verwachtingen en de toegenomen tegenslag waar de kinderen van vandaag mee te maken krijgen, veroorzaken een toename van gezondheidsproblemen zoals depressie, angst en eetstoornissen. Ook zijn er veel kinderen met een lage eigenwaarde en een negatief zelfbeeld en zij weten niet hoe ze met hun emoties om moeten gaan.’

Joy Martina wil kinderen leren hoe zij vanuit de kracht van hun hart liefde voor zichzelf kunnen ervaren en een positief zelfbeeld kunnen ontwikkelen. En hoe ze stress en emoties kunnen loslaten en omzetten in kracht zodat ze een leven vol plezier, liefde en geluk kunnen leiden. Daarover geeft Joy Martina op 28 mei 2020 om 18.00 uur een gratis webinar (in het Engels).

Tijdens dit gratis online event van een uur laat Joy je kennismaken met de ‘Do the 5’. Dit is een super eenvoudige oefening die iedereen kan doen om emotioneel in balans te komen. Het maakt niet uit of je 9 of 90 bent. En Joy Martina zal de deelnemers leren hoe je stress snel om kunt zetten in empowerment wat cruciaal is voor kinderen om een leven te creëren dat gevuld is met plezier.

Registreer hier om jouw gratis plek te reserveren: https://drsjoyandroy.easywebinar.live/register-joyful-kids

Kinderen zijn natuurlijk van harte welkom!

Klik hier voor het interview met Joy Martina in The Optimist #192

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie