Geluk kun je leren

The Optimist 28 jun 2023 Gezondheid

Je kunt gelukkig worden door een doel te behalen, of een prijs te winnen, maar je kunt er ook direct naar toe. Naar het gevoel van geluk. Op elk moment kan dat. Het is een kwestie van bewuste aandacht. Van richten.

Dat is de filosofie van Solomon Soul, gelukscoach. Zijn Earth=Heaven methode brengt je naar je natuurlijke staat van zijn. De gelukkige staat ligt verborgen onder je gedachten.  

Earth=Heaven

Solomon: ‘De gebeurtenissen in het dagelijkse leven houden je gedachten in hun greep. Je hoeft het journaal maar aan te zetten en je krijgt een verslag van alle dingen die mis gaan. Als je niet alert bent word je gevoed met negativiteit. Dat slurpt energie. Dat hoeft niet.Door je op het mooie te richten komt er meer van in je leven. Of je gelukkig bent hangt uiteindelijk van jezelf af. Iedereen kan het.’

Recharge Retreat

Bij een Recharge Retreat ontsnap je volledig aan de alledaagse stress. Je verblijft in een  betoverende omgeving. Daar helpt een gelukscoach je bij een transformatie naar een gelukkige versie van jezelf. Je leert innerlijke vrede te ervaren, ongeacht de omstandigheden.Solomon Soul nodigt je uit om mee te gaan op reis. Komende retreats: 10 juli Turkije, 19 augustus Sardinië, 3 december Zuid-Afrika.

Meer informatie vind je hier.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie