Filosoof René ten Bos komt spreken tijdens Inspiratium

The Optimist 6 sep 2019 Zingeving

Tot april van dit jaar was hij de Denker des Vaderlands. Nu hoogleraar en filosoof René ten Bos deze functie heeft overgedragen aan Daan Roovers, kan Ten Bos zich weer volop richten op andere zaken. Eén hiervan is het bijwonen van Inspiratium, de inspiratiemiddag die The Optimist samen met radiozender Sublime organiseert op vrijdag 11 oktober a.s. in Driebergen-Zeist.

Niet lang geleden noemde Ten Bos optimisten nog ‘nare mensen’, maar nu komt hij dus in het hol van de leeuw een praatje houden. In gesprek met The Optimist relativeerde hij al: ‘Het is nooit een kwestie van louter optimisme of pessimisme. Er zijn genoeg dingen waar ik plezier aan beleef.’

Lezers van de Daily krijgen €20,- vroegboekkorting bij het bestellen van kaarten door de kortingscode DAILY2019 te vermelden. Kaarten kunt u hier tot 20 september a.s. bestellen voor €69,- in plaats van €89,-. In de prijs van de tickets is toegang tot het congres inbegrepen, inclusief twee break-outsessies naar keuze, en alle hapjes en drankjes die u die middag krijgt voorgeschoteld. Er kunnen maximaal 200 deelnemers deelnemen dus wees er snel bij.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie