Feelgood festival: Happy Spirit Days 2022

The Optimist 2 mrt 2022 Zingeving

Blokkeer vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 juni 2022 alvast in je agenda, want dan gaan de Happy Spirit Days weer van start. Het driedaagse feelgood festival pakt dit jaar uit met toonaangevende sprekers, eigentijdse workshops en sfeervolle optredens.

Op een authentieke boerderij in het midden van het land beleef je in het tweede weekend van juni het charmante Happy Spirit Days. Deze editie van het festival staat in het teken van aandacht voor jezelf en aandacht voor elkaar. Voor dit thema is een speciaal programma samengesteld met grote namen die komen spreken in een sfeervolle en intieme setting.

Sprekers & workshops

Het Happy Spirit Days festival is ideaal voor iedereen die nieuwsgierig is en op een ontspannen manier kennis wil maken met uiteenlopende onderwerpen op het gebied van zingeving, leefstijl en cultuur. Het festival staat bekend om zijn line-up, en is daar ook voor deze editie in geslaagd. Zo geeft Paul de Leeuw als enige Shinto-meester in Europa een introductie in de geheimen van deze eeuwenoude Japanse traditie, kun je opgaan in een onvergetelijk gongbad, doe je yoga met live drums, harp of cello, kom je op adem bij gerenommeerd ademcoach Tom van Huijstee, speel je zelf ukelele, luister je naar botanisch filosoof Norbert Peeters en zijn nieuwe kijk op planten en ben je bij de unieke cacaoceremonie van bekend performance artiest Jennifer Ann.

Kennismaken, kennis verdiepen of gewoon nieuwsgierig – op de Happy Spirit Days vind je alle ingrediënten voor een leven in balans. Zowel voor beginners als voor gevorderden. Of je nu dagelijks mediteert of nog nooit op de yogamat gezeten hebt: hier vind je inspiratie voor hart en hoofd, met beide benen in het boerderijgras.

Over Happy Spirit Days

Happy Spirit Days is een toegankelijk festival met een ontspannen sfeer waar iedereen zich thuis voelt. Binnen en buiten gaan in elkaar over met ruimtes die in contact staan met de landelijke omgeving. In de Happy Garden geniet je van bijzondere bites en geven experts inzicht in leven en toekomst, en op de Happy Bazaar is veel moois te ontdekken.

Het festival wordt dit jaar gehouden op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 juni en is geopend van 10:00 uur tot 19:00 uur; op zaterdag tot 22:00 uur. Het festivalterrein is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Elk ticket is inclusief drie workshops naar keuze. Om het kleinschalige karakter te waarborgen, zijn per dag niet meer dan 300 kaarten beschikbaar. Voor meer informatie zie www.happyspiritdays.nl.

Korting op een ticket

Vanaf de eerste editie van Happy Spirit Days is The Optimist fan van het festival.
Koop je je ticket voor zondag 6 maart 2022? Dan behoor je tot de early birds en kost een kaartje € 45,- euro voor een dag naar keuze. De reguliere dagprijs bedraagt € 62,50. Bemachtig hier je ticket voor Happy Spirit Days.

Volg Happy Spirit Days ook op Instagram en Facebook.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie