Excelleer je al in vrijheid?

The Optimist 10 feb 2020 Zingeving

Op de middelbare school had hij een hekel aan het verplicht lezen van boeken gekregen. Pas toen hij de vrijheid kreeg om eigen keuzes te maken, ontwikkelde hij zich tot een lezer en een schrijver. Zijn boek Excelleren in vrijheid – Een recept voor persoonlijke ontwikkeling verscheen vorig jaar. Nu geeft Peter Roemeling lezingen en workshops om mensen te helpen hun vrijheid te (her)vinden.

Zijn boek is een weergave van wat hij heeft geleerd van de evolutie, talloze boeken en biografieën van bekende en minder bekende mensen, en van twintig jaar professioneel mensen begeleiden. Tijdens workshops legt hij uit wat persoonlijke ontwikkeling inhoudt. Tevens gaat hij in op het versterken van persoonlijk leiderschap; je ontdekt hoe je leiding kunt geven aan je eigen leven en dat van anderen. De spiegel die Roemeling je voorhoudt draagt bij aan meer zelfinzicht, zelfkennis en zelfbewustzijn. In The Optimist #190 staat een artikel over hem.

Lezersaanbieding

Voor lezers van The Optimist Daily heeft Peter Roemeling een speciale aanbieding. Deelname aan de workshop inclusief zijn boek kost nu € 69,-; dat is een voordeel van bijna € 15,-. Inschrijven voor een workshop kan door direct een mail te sturen naar: mail@peterroemeling.nl onder vermelding van ‘Aanbieding The Optimist’.
De aanbieding geldt bij de eerstvolgende workshops die gepland staan:
• Dinsdag 18 februari van 14:00u-17:00u.
• Maandag 23 maart van 14:00u-17:00u.
Locatie: het Coachhuis aan de Raamweg 4 in Den Haag.

Wil je alleen het boek los bestellen, dan kan dat via de webshop van The Optimist. Tijdelijk worden geen verzendkosten bij bestelling van Excelleren in vrijheid in rekening gebracht. Prijs: € 34,95.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie