Evenement: Stijgen in bewustzijn kan iedereen

The Optimist 3 mei 2024 Natuur & Milieu

De Mens4ing op 5 mei richt zich op het verhogen van het bewustzijn naar vrijheid. De stelling die spreker Paul van Schaik verdedigt, is dat de staat van vrijheid voor iedereen bereikbaar is. Het is volgens hem zelfs een vrij alledaagse hoedanigheid. De enige barricade die mensen er zelf voor leggen is dat ze het niet herkennen. Omdat ze niet weten wat het is, geloven ze dat het niet voor hen is weggelegd. Samen met de Vlaamse Cecilia Magnus belooft hij de bezoeker de staat van vrijheid te laten ervaren.

Van Schaik: ‘Het gedachtegoed van Mens 4.0 baseert zich op de bewustzijnsschaal van de Amerikaanse psychiater David R. Hawkins. Hoe meer je je angsten omzet in licht, hoe hoger je frequentie. Zo eenvoudig werkt het stijgen in bewustzijn. En hoe hoger je frequentie, hoe meer innerlijke vrede je ervaart. Dat is ook het doel dat elke spirituele tekst promoot. Dankzij het onbegrip van kerkelijke leiders is dat inzicht in de loop der eeuwen naar de achtergrond geraakt.’

Naast zijn functie als domeincoördinator bij Society 4.0 organiseert Van Schaik retreats in binnen- en buitenland en schrijft hij artikelen over spiritualiteit voor the Optimist.

Cecilia Magnus zet zich met haar bedrijf Gemma in voor het bevorderen van harmonie en verbinding. Zij geeft trainingen in verbindende communicatie, gebaseerd op de leer van Marshall Rosenberg.

Let op: beperkt aantal stoelen beschikbaar.

Wat: Mens4ing/Leunen op de wijsheid van de zwerm
Wanneer: zondag 5 mei 2024
Tijden: inloop 10.30 uur, aanvang 11.00 uur; potluck lunch 12.30; workshop 13.30 uur
Waar: EarthSmiles huis Zuiderhavenweg 6, 4004 JJ Tiel
Kosten:
naar draagkracht; heb je meer te besteden, koop dan s.v.p. een duurder ticket om dit initiatief te steunen:
Ticket  € 17 Budget, € 22 Flow, € 27 Abundance
Of stuur een email naar Mens4.0@society4th.org en reken af in Circles.

Inclusief koffie/thee bij aankomst. Potluck lunch.
The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie