Evenement: Mens4ing – bewuste evolutie

The Optimist 17 mei 2024 Natuur & Milieu

Het versnellen van je evolutie is het onderwerp van de Mens4ing op zondag 2 juni. Tijdens de vierde Mens4ing in EarthSmiles te Tiel helpt dr. Saskia Bosman je met het activeren van je pijnappelklier en laat ze je ervaren hoe je epigenetics kunt toepassen, zodat je DNA verandert.

Saskia Bosman is een veelgevraagde spreker in binnen- en buitenland. Ze is een van de zeldzame biologen die is gespecialiseerd in de invloed van bewustzijn op het lichaam.
Bosman: ‘In het ideale geval staat het lichaam hooguit twintig procent van de tijd onder milde stress en ontspant het de overige tijd. Wanneer je vanuit innerlijke vrede functioneert, worden cellen gestimuleerd om een gezond patroon aan genetische informatie tot uitdrukking te brengen. Ben je continu gestrest, dan worden genen geactiveerd die het lichaam ziek maken. Chronische stress werkt slijtage van het lichaam in de hand en vervroegde veroudering. Dat is geen goede basis voor het ontwikkelen van je talenten en vermogens.’
Bosman houdt in haar lezing een pleidooi voor persoonlijke ontwikkeling die tot bewuste evolutie leidt. In de workshop geeft ze oefeningen en tips die je kunt integreren in je leefstijl om je zelfvertrouwen te vergroten, je verborgen talenten te ontdekken en je bewustzijn in het algemeen te verhogen. Met andere woorden: Saskia helpt deelnemers om van mens 3.0 naar mens 4.0. te gaan.

Let op: beperkt aantal stoelen beschikbaar.

Wat: Mens4ing/Bewuste evolutie
Wanneer: zondag 2 juni 2024
Tijden: inloop 10.30 uur, aanvang 11.00 uur; potluck lunch 12.30; workshop 13.30 uur
Waar: EarthSmiles huis Zuiderhavenweg 6, 4004 JJ Tiel
Kosten:
naar draagkracht; heb je meer te besteden, koop dan s.v.p. een duurder ticket om dit initiatief te steunen:
Ticket  € 17 Budget, € 22 Flow, € 27 Abundance
Of stuur een email naar Mens4.0@society4th.org en reken af in Circles.

Inclusief koffie/thee bij aankomst. Potluck lunch.
The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie