Evenement: Maak nu je sprong in bewustzijn

The Optimist 4 apr 2024 Natuur & Milieu

De digitale revolutie is in volle gang. De samenleving verandert zo snel dat de crisissen zich opstapelen. Op zondag 7 april schetst futuroloog Christian Kromme het licht aan het einde van de tunnel.

Volgens hem, en organisator Mens 4.0, ligt er een gedroomde toekomst op ons te wachten. Want zodra kunstmatige intelligentie door de massa wordt omarmd, zweven wij als ‘een zwerm vogels naar vrijheid’. Het vervelende werk wordt dan overgelaten aan robots, de welvaart komt bij het volk terecht en een hogere vorm van beschaving wordt gerealiseerd. De stelling van keynote spreker Kromme is dat we eerst door het vuur zullen gaan om vervolgens als een herboren soort in de hemel op aarde wakker te worden. Waarbij ‘herboren’ op een spirituele revolutie van de mensheid slaat. De evolutie neemt als het ware een bewustzijnssprong.

De lezing van de futuroloog, die een gevierd spreker is bij bedrijven in alle uithoeken van de aarde, wordt opgevolgd door een publieke podcast. Onder leiding van leiderschapscoach Simone Beerepoot kun je als bezoeker zelf deelnemen aan het gesprek. Zodat je terug bent te horen in de podcast, die wordt bewaard in de Academy van Society 4.0.

Let op: beperkt aantal stoelen beschikbaar.

Waar: EarthSmiles huis Zuiderhavenweg 6, 4004 JJ Tiel
Wanneer: zondag 7 april 2024
Tijden: inloop 11:00 uur; aanvang 11:30 uur; einde 16:15
Kosten naar draagkracht; heeft u meer te besteden, koop dan s.v.p. een duurder ticket om dit initiatief te steunen:
Ticket  € 17 Budget, € 22 Flow, € 27 Abundance
Of stuur een email naar Mens4.0@society4th.org en reken af in Circles. 

Inclusief koffie/thee bij aankomst. Potluck brunch.
The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie