Evenement: Ayuna Business Day

The Optimist 31 mei 2024 Natuur & Milieu

Ben jij je bewust van de rol die je als ondernemer vervult in de maatschappij? Het gaat niet alleen over geld verdienen maar ook over het maken van een positieve sociale impact met je onderneming. Tijdens de Ayuna Business Day op donderdag 20 juni 2024 brengen we mensen bij elkaar die verschil willen maken.

WAT BRENGT DEZE DAG JOU?

  • je weet beter wie je bent en waar jij en je onderneming voor staan
  • je hebt scherper voor ogen hoe jij met jouw onderneming kan bijdragen aan de uitdagingen van deze tijd
  • je durft meer vanuit je essentie te leven en werken en van daaruit betekenisvolle relaties (zowel zakelijke als privé) aan te gaan
  • je ervaart nog meer zingeving en wordt daardoor productiever en weerbaarder

Dat is waarom een groep van gedreven ondernemers met veel passie en energie de Ayuna Business Day met elkaar en voor elkaar organiseren.

EEN DAG ANDERS DAN ANDERS
De Business Day is anders dan menig bedrijvendag. Het is een mix van verdiepen, verbinden en vieren. Verdiepen in bewustzijn, in jouw persoonlijke groei en in waar jij voor mag gaan staan. Er zijn geweldige gezamenlijke activiteiten zoals een ademsessie met Kasper van der Meulen, een dynamische talk over Betekenis & Bullshit met Stephan Ummelen of het schrijven van een optimistische brief ingeleid door Brian de Mello en Sander Aarts. Je kan verdiepen en voelen middels praktische workshops, zoals ijsbaden, de kracht van vertrouwen met Casper Jones & Allard Droste of organisatie opstellingen. Verbinden met jezelf en elkaar door lekker te dineren aan lange tafels midden in de natuur. Vieren door het luisteren naar een geweldig muzikaal verhaal van onze bekende DJ Giel Beelen. Exclusief en persoonlijk van en door Giel.

Kortom: een dag die je niet mag missen! Meer info en tickets: www.ayuna.business

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie