Drie evenementen voor de geest

The Optimist 31 mei 2023 Zingeving

Met  de zomer voor de deur willen veel mensen schoon schip maken in hun hoofd, of simpelweg meer energie opdoen. Dat kan de komende weken tijdens drie opmerkelijke evenementen.

Ayuna Zomerfeest: 3-4 juni

Midden in de natuur van De Veenkuil (Flevoland) vindt dit zomerfeest plaats, het kleine zusje van het succesvolle Festimony van vorig jaar. Met als thema Terug naar de Toekomst worden dit twee dagen om de natuur te hervinden en te vertragen. De meeste kaarten zijn verkocht. Er is nog een klein aantal kaarten beschikbaar. Wil jij hier bij zijn, een geweldig weekend beleven en bovenal Terug naar de Toekomst? Koop dan je tickets op: www.ayuna.world/tickets

Wijsheid van Incapriesters: 9-11 juni

Trauma wordt door verschillende disciplines en culturen op verschillende manieren benaderd. In de Incatraditie spreken we over Soul retrieval als remedie. Traumatische ervaringen tasten de ziel aan en een heler kan helpen om dit verloren deel weer terug te brengen naar de ziel, zodat iemand zijn of haar integriteit en levenskracht weer terugkrijgt. Incapriesters Don Juan & Ivan Nuñes del Prado geven in Nederland een unieke ‘intensive’ waarin je kunt ervaren wat hun manier van werken kan doen. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Moneyfestation: 12-14 juni

Roy Martina, Milan Somers en Stacey Seedorf organiseren een event dat het taboe rond geld, rijkdom en spiritualiteit doorbreekt. Tijdens het Moneyfestation event te Venlo leer je hoe je jouw Upper Limit overstijgt met nieuwe technieken die gebruik maken van het Quantum Veld. Roy Martina geeft in dit interview op Facebook aan hoe het zit met geld en spiritualiteit. Het event is online en fysiek bij te wonen. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie