De toekomst ontleed door Christian Kromme tijdens Inspiratium

The Optimist 4 okt 2019 Zingeving

Futurist Christian Kromme heeft een uitzonderlijke kijk op de toekomst die ons te wachten staat. Hij schreef onder andere de bestseller ‘Humanification’ en was vijftien jaar lang een innovatieve tech-ondernemer, totdat hij het DNA-patroon achter disruptieve innovatie ontdekte. Deze ontdekking neemt hij mee in zijn verhaal om de volgende grote golf van technologische en maatschappelijke veranderingen te voorspellen.

Tijdens Inspiratium, de inspiratiemiddag die The Optimist samen met radiozender Sublime organiseert op vrijdagmiddag 11 oktober, kunt u het verhaal van Kromme meemaken. Plaats van handeling is cultuur- en congrescentrum Antropia in Driebergen-Zeist.

Je kunt nog steeds kaarten met €20,- korting bestellen door de kortingscode DAILY2019 te gebruiken. Kaarten zijn hier te bestellen voor €69,- in plaats van €89,-. In de prijs van de tickets is toegang tot het congres inbegrepen, inclusief twee break-outsessies naar keuze, en alle hapjes en drankjes die u die middag krijgt voorgeschoteld. Meer informatie over het programma en alle sprekers: www.inspiratium.nl.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie