Boekentip: De moed van imperfectie

The Optimist 13 okt 2021 Zingeving

Vind jij jezelf goed genoeg? In de boekentip van deze week De moed van imperfectie vertelt Dr. Brené Brown hoe je moed, compassie en verbondenheid een belangrijke plek in je leven geeft, om zo jezelf volledig te omarmen.

Deze herziene editie van Browns klassieker bevat naast een nieuw voorwoord, geüpdatete passages én nieuwe tools om mee aan de slag te gaan. Brown heeft vele jaren gewijd aan wat zij ‘bezield leven’ noemt. Op haar eigen, warme en grappige manier moedigt ze de lezer aan om imperfectie te accepteren, stress als leefstijl los te laten, te vertrouwen op intuïtie en creativiteit de ruimte te geven. Dit doet ze op basis van tien stellingen, die je helpen in te zien dat je de moeite waard bent.

In haar vernieuwde boek put ze uit de 12 jaar onderzoekservaring die ze opdeed aan de Universiteit van Houston. Zo bestudeerde ze menselijk gedrag met als doel patronen op te sporen en te benoemen. Daarnaast ken je haar misschien van haar TEDTalk, waarin ze dieper ingaat op de kracht van kwetsbaarheid. Dit alles komt samen in het boek om je voor te bereiden op de levensveranderende reis van ‘Wat zullen anderen wel niet denken?’ naar ‘Ik ben goed genoeg’.

Gratis verzending

Tot en met dinsdag 19 oktober 2021 koop je dit boek zonder verzendkosten binnen Nederland in onze webshop. Wij delen elke woensdag een boekentip via onze sociale media-kanalen (FacebookInstagram en LinkedIn). Houd deze goed in de gaten: in veel gevallen geven wij je extra voordeel of zelfs een kans om een gratis exemplaar te winnen.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie