Creëer de toekomst tijdens de Dag van de Vrede

The Optimist 10 aug 2021 Samenleving

Op 21 september tijdens de Internationale Dag van de Vrede brengt Building Bridges, Connecting Worlds de dromers en de doeners van en voor een betere wereld samen op Paleis Soestdijk. Met de werelden van business, educatie, peace building, technologie, gezondheid, kunst en muziek gaan we bruggen bouwen. En jij kunt erbij zijn.

Tijdens de lockdown kwamen we erachter dat we allemaal verbonden zijn. Wat als je de kracht van verbondenheid, connectie en creativiteit gebruikt voor iets positiefs? Met het event van Building Bridges wordt hiervoor ruimte gecreëerd, waardoor er door co-creatie op een spontane manier de mooiste dingen ontstaan.

Inspirerende sprekers

Dit initiatief is ontstaan in samenspraak met Scilla Elworthy, zij werd drie keer genomineerd voor de Nobelprijs van de Vrede. Naast Elworthy staan er inspirerende sprekers op het programma, zoals award-winning global business influencer dr. Betty Uribe, managing director Martin van den Heuvel, innovator Andre Heuvelman, co-founder van Dance4Life Ilco van der Linde, verbeelder van future-proof strategieën Pieter Hemels, change maker Daphne Laan, entrepreneur voor de toekomst Bas Jurres en lichtkunstenaar Clifton Mahangoe.

building bridges connecting worlds

Online Peace Month

Vanaf 1 september ontmoet je gedurende vier weken mannen, vrouwen en jongeren die wereldwijd actief zijn om verandering mogelijk te maken. Wekelijks laten we inspirerende internationale gasten zien in online interviews. Met onder meer dr. Scilla Elworthy, dr. Betty Uribe, Martijn Lampert, Pieter Hemels, Nhial Deng, Simon Doble, Liala Lutf en tien andere inspirerende sprekers die hun reis en werk met ons delen. In vooraf opgenomen interviews van een half uur delen zij hun visie op Building Bridges, Connecting Worlds in de praktijk. Naast toegang tot alle interviews uit de online peace month, kun je 21 september aanwezig zijn op Soestdijk.

Toegangskaarten

Als lezer van The Optimist Daily kun je een Online Peace Month Ticket kopen met maar liefst 50 procent korting! Dit zorgt voor een prijsvermindering van 50 naar 25 euro.
Daarnaast is het voor abonnees van The Optimist mogelijk om een Live Ticket te bestellen met een korting van 100 euro. Je betaalt dan niet 295, maar 195 euro. (LET OP: The Optimist biedt vijftien kaartjes aan met deze korting.)
Ben je nog niet geabonneerd op The Optimist? Dan word je dat vanzelf als je via deze link boekt. Dan ontvang je niet alleen een jaarabonnement op The Optimist, maar ook 50 euro korting (LET OP: tien kaarten beschikbaar).

Dit initiatief is bij elkaar gebracht door Nienke van Bezooijen, Daphne Laan, Carlijn Odijk, Asha Lalai & Femke Ouëndag. In de komende editie van The Optimist die op 21 augustus verschijnt, lees je alles over Building Bridges, Connecting Worlds in een artikel van Daphne Laan, change maker en founder van The Board Whisperers.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie