Congres Verlichting en Welzijn

The Optimist 14 jul 2023 Gezondheid

Stichting 3 Principes organiseert met steun van de Optimist een dagcongres op 20 september. Doel inzicht geven aan deelnemers om welzijn en bezieling terug te brengen in de zorg- en hulpverlening.

Van alle sectoren kent de bedrijfstak gezondheids- en welzijnzorg het hoogste ziekteverzuim. Medewerkers komen steeds vaker in een overlevingsstand terecht en balanceren op het randje van een burn-out. Of vallen óver dat randje en zitten maandenlang thuis, vinden een andere baan of blijven doorgaan zonder de bezieling die ze ooit voelden voor hun vak.

Inzichten die je helpen

Om het tij te keren organiseren we dit congres. Het biedt inzichten die je zullen helpen om je werk met meer plezier en gemak te (blijven) doen – zelfs als de omgeving niet mee verandert. Magisch? Klinkt te goed om waar te zijn? Schrijf je in en ontdek dat jij, onafhankelijk van omstandigheden, taakverlichting en welzijn kunt ervaren.

Programma

De ochtend bestaat uit plenaire sessies en de middag voornamelijk uit keuze-workshops/lezingen om je de kans te geven de inhoud van dit congres zo relevant mogelijk voor jouw individuele situatie te maken. Daarnaast biedt het congres een uitgelezen mogelijkheid om contact te leggen met mensen die net als jij weten of voelen dat er in de zorg iets anders nodig is dan de gebruikelijke oplossingen waar naar gekeken wordt. Menselijker. Meer ontspannen. Lichter. Wil jij en durf je? Je bent welkom!

Direct tickets bestellen via Go-tickets kan hier. LET OP: de vroegboektarieven gelden tot 3 augustus a.s. (‘early bird’).

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie