Ontdek je levenskracht

The Optimist 1 jul 2021 Zingeving

Hoe vaak heb je gehoord dat ‘als je hard werkt en goed je best doet, dat je dan zult komen waar je naartoe wilt’? Nienke Stoop, levenscoach en arts, schreef een boek over hoe je levenskracht echt in elkaar zit. Ze presenteert haar boek online op 7 juli 2021 en jij kunt erbij zijn.

Wat als je ‘er’ al die tijd al was? En dit kunt ervaren als je weer echt ontspant, de levenskracht door je heen voelt stromen en je zintuigen ten volle benut voor het proeven en doorvoelen van het leven? Zonder een overactief ‘stress systeem’ dat continu ‘aan’ staat. Nienke Stoop vertelt: ‘Jouw plezier is een belangrijke sleutel als je wilt kunnen ontspannen, rust en vertrouwen wilt voelen in jezelf en de toekomst. Als je zelf leiderschap wilt ervaren is het contact met jouw oorsprong essentieel.’

Haar boek Levenskracht – jouw eerste 1000 dagen in een nieuw licht  helpt je om terug te keren tot de oorsprong van wie je bent en het potentieel voor gelukzaligheid dat in de biologie van jouw lichaam en cellen geweven zit. Maak kennis met Levenskracht tijdens de gratis online boekpresentatie en miniworkshop op 7 juli, van 20:15 – 21:30 uur.
Na aanmelding ontvang je een Zoom-link voor deelname aan de uitzending.

Voor meer informatie en aanmelding: https://lotuscoach.nl/online-boekpresentatie-levenskracht

In The Optimist #198 publiceerden wij een artikel over haar: Helen met terugwerkende kracht. Dit kun je hier lezen. Het boek Levenskracht is te koop via onze webshop. Nienke heeft een praktijk voor integrale gezondheid in Zutphen. Als co-founder van Stichting de Geboortenis zet zij zich in voor een zachte landing en warm welkom voor ongeboren en pasgeboren kinderen in de eerste 1000 dagen van hun leven.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie