Boekentip: Ziek gelukkig van Ruud ten Wolde

The Optimist 20 okt 2021 Gezondheid

De 29-jarige Ruud heeft het allemaal voor elkaar: een gewilde baan bij de televisie, een mooi huis in Amsterdam, een leuke relatie en een fijn sociaal leven. Maar ook heeft hij voor de derde keer kanker. In Ziek gelukkig schrijft hij hoe hij toch het geluk weet te vinden.

In 2015 wordt bij Ten Wolde voor de eerste keer kanker geconstateerd. Op aanraden van zijn psychotherapeut begint hij zijn ervaringen over ziek en gezond zijn op te schrijven. Dit is het begin van het ontstaan van zijn boek. Zijn verhaal is soms pijnlijk en ontroerend, maar vooral positief en vol levenslust. Hij vertelt wat zijn ziekte hem leert en dat ook jij geluk kunt vinden, ongeacht je omstandigheden.

‘Ruud ten Wolde, die ik heb leren kennen als een liefdevol en oprecht mens, schrijft in dit boek op aangrijpende maar ook grappige, luchtige en ontroerende wijze over wat zijn ziekte met zijn leven doet.’ – Ronald Giphart

Nalatenschap

Ziek gelukkig is verschenen op 19 oktober 2021. Kort daarvoor overleed Ten Wolde. Het boek werd zijn nalatenschap, waarin hij ons vertelt waar het in het leven écht om draait.

Gratis verzending

Tot en met dinsdag 26 oktober 2021 koop je Ziek gelukkig zonder verzendkosten binnen Nederland in de webshop. Elke woensdag deelt The Optimist een boekentip via de sociale media-kanalen (FacebookInstagram en LinkedIn). Houd deze goed in de gaten: in veel gevallen krijg je extra voordeel of maak je kans op een gratis exemplaar.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie