Boekentip: Word een super ouder

The Optimist 18 aug 2021 Zingeving

Iedere ouder heeft het zichzelf weleens afgevraagd: voed ik mijn kind wel goed op? In Het boek waarvan je wilde dat je ouders het hadden gelezen helpt auteur Philippa Perry je om een supermam of -pap te worden. 

Als ouder wil je dat je kind gelukkig is en veilig opgroeit. Maar hoe doe je dat? Perry brengt haar wetenschappelijke ervaring als psychotherapeut samen met haar opvoedkundige ervaring als ouder en geeft antwoord op de grote vragen rond de relatie tussen ouder en kind.

Verwacht in het boek geen tips over slapen, goede manieren of huiswerk; die vind je elders net zo makkelijk. In plaats daarvan geeft Perry praktische en diepgaande adviezen. Maak je geen zorgen: ze oordeelt niet. Het is een boek vol liefdevolle tips en tricks over het maken van fouten en hoe je deze onder ogen ziet – waardoor het uiteindelijk wel goed komt. Zoals ze zelf zegt: ‘Dit boek is voor ouders die niet alleen van hun kinderen houden, maar ze ook aardig willen vinden.’

Tot zondag 22 augustus 2021 kun je dit boek zonder verzendkosten binnen Nederland kopen in onze webshop. Wij delen elke woensdag een boekentip via onze sociale media-kanalen (FacebookInstagram en LinkedIn). Houd deze goed in de gaten: in veel gevallen geven wij je extra voordeel of zelfs een kans om een gratis exemplaar te winnen.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie