Boekentip: Wijsheid van de heks

The Optimist 3 jun 2022 Samenleving

Hekserij kent geen heilige boeken, gebouwen of profeten. Toch wordt het door veel mensen gezien als religie. In haar nieuwste boek vertelt Susan Smit wat zij de afgelopen twintig jaar leerde van de oude natuurreligie.

Hekserij is, net als alle andere natuurreligies op de wereld, niet-georganiseerd. Er is geen strikte leer. Veel mensen noemen het daarom liever een spiritueel pad. Susan Smit, inmiddels al ruim twintig jaar op het pad van de heks, deelt in dit boek wat ze zelf allemaal heeft geleerd op haar persoonlijke ontwikkelingsreis. Ze vertelt je alles wat ze weet over de natuurwetten en levensbeschouwing van de oude religie en reikt je middelen aan voor groei.

Leren van hekserij

Zo laat Susan zien hoe de oude natuurreligie je in het hier en nu kan helpen bij het omgaan met emoties, het op peil houden en opschonen van je levensenergie, de verhouding tot je lichaam en seksualiteit, het benutten van creativiteit, intuïtie en scheppingskracht, en de zorg voor de aarde en elkaar. Kortom, hekserij leert ons hoeveel de natuur en vrouwelijke waarden ons te bieden hebben.

Je bestelt Wijsheid van de heks van Susan Smit tot en met donderdag 9 juni zonder verzendkosten in de webshop.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie