Boekentip: Voor altijd Jan

The Optimist 1 dec 2021 Samenleving

Ter ere van de 90ste verjaardag van wetenschapper, oud-politicus en schrijver Jan Terlouw schreven 90 mensen uit zijn (werk)leven een persoonlijke brief aan hem.

Het boek Voor altijd Jan werd een eerbetoon aan Terlouw, waarin negentig bekende en minder bekende namen een momentum beschrijven waarin ze Jan hebben ontmoet en welke invloed deze ontmoeting op hen heeft gehad en nog steeds heeft.

Gedachtegoed van Terlouw

Zo geven zij, zoals hierna ook elke lezer, het gedachtegoed van Jan Terlouw door in de samenleving en aan volgende generaties. Dat maakt zijn levenscirkel rond en duurzaam: Voor altijd Jan!

Met brieven van onder anderen: Dries van Agt, Marjan Minnesma, HKH Prinses Laurentien van Oranje, Matthijs van Nieuwkerk, Li An Phoa, Kim Putters, Twan Huys, Jan Pronk, Claudia de Breij, Youp van ’t Hek, Herman van Veen, Sigrid Kaag, Ed Nijpels, en hoofdredacteur van The Optimist Brian de Mello.

Gratis verzending
Tot en met dinsdag 7 december 2021 koop je Voor altijd Jan zonder verzendkosten binnen Nederland in de webshop. Elke woensdag deelt The Optimist een boekentip via de sociale media-kanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn). Houd deze goed in de gaten: in veel gevallen krijg je extra voordeel of maak je kans op een gratis exemplaar.
The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie