Boekentip: Voor altijd Jan

The Optimist 18 nov 2022 Samenleving

Vorig jaar bracht The Optimist als uitgeverij het boek Voor altijd Jan uit, dit ter ere van de 90ste verjaardag van Jan Terlouw. In het boek schreven 90 bekende mensen een brief aan hem. In de week dat Terlouw 91 kaarsjes uitblaast, biedt The Optimist het boek zonder verzendkosten aan in de webshop.

Geef het gedachtegoed door

Het boek Voor altijd Jan werd een eerbetoon aan Terlouw, waarin negentig bekende en minder bekende namen een momentum beschrijven waarin ze hem hebben ontmoet en welke invloed deze ontmoeting op hen heeft gehad – en nog steeds heeft. Hiermee geven de briefschrijvers, samen met iedere lezer van het boek, het gedachtegoed van Jan Terlouw door in de samenleving en aan volgende generaties. Dat maakt zijn levenscirkel rond en duurzaam: Voor altijd Jan!

Met brieven van onder anderen: Dries van Agt, Marjan Minnesma, HKH Prinses Laurentien van Oranje, Matthijs van Nieuwkerk, Li An Phoa, Kim Putters, Twan Huys, Jan Pronk, Claudia de Breij, Youp van ’t Hek, Herman van Veen, Sigrid Kaag, Ed Nijpels, en hoofdredacteur van The Optimist Brian de Mello.

Bestel Voor altijd Jan in de webshop

Tot en met donderdag 24 november 2022 bestel je Voor altijd Jan zonder verzendkosten binnen Nederland in de webshop.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie