Boekentip: Vitalogie

The Optimist 2 dec 2022 Gezondheid

Fitte, vitale medewerkers die bevlogen hun werk doen. Het is een ambitie van veel bedrijven, zeker nu duurzame inzetbaarheid zo’n belangrijk onderwerp is. Maar hoe bereik je dat? Klaas Koster, de eerste vitaloog van Nederland, geeft in zijn boek Vitalogie de antwoorden.

Duurzame gedragsverandering

Met een doordachte methode, actuele psychologische inzichten en inspirerende voorbeelden laat Koster zien hoe je binnen je organisatie duurzame gedragsverandering bereikt. Hoe creëer je energie binnen je team en hoe laat je die stromen? En vooral ook: hoe zorg je ervoor dat mensen zelf de regie nemen?

Vitaliteitsschijf

Door het lezen van dit boek zul je inzicht krijgen in de verschillende energiebronnen van de vitaliteitsschijf; zin krijgen om stappen te zetten op weg naar een energieker leven; zelf bevlogener zijn en meer werkgeluk ervaren; je team kunnen inspireren, zodat het intrinsiek gemotiveerd raakt om ook zelf met vitaliteit aan de slag te gaan. Het resultaat: een hogere productiviteit, een gezondere leefstijl, een positievere mindset, een betere samenwerking met collega’s en een zinvoller leven.

Tot en met donderdag 8 december 2022 bestel je Vitalogie zonder verzendkosten binnen Nederland in de webshop.

In de nieuwste editie van tijdschrift The Optimist verscheen een interview met Klaas Koster. Je bestelt het magazine in de webshop.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie