Boekentip: Vijftig tinten gewaarzijn

The Optimist 9 sep 2022 Samenleving

In het boek Vijftig tinten gewaarzijn wijst auteur Erica Rijnsburger ons de weg van zelfrealisatie naar zelfacceptatie. Dit doet zij aan de hand van reflecties die het non-duale pad concreet maken in het dagelijks leven.

Voorbij het bekende

Non-dualiteit begrijpen en op een diep niveau verstaan is één. De inzichten laten doorsijpelen in alle aspecten van het leven kan nog een behoorlijke uitdaging zijn. Non-dualiteit leven kan alleen als we zowel wijsheid als voelend gewaarzijn inbrengen bij alles wat er gebeurt in en rondom ons. Op het moment dat we dat doen, lopen we ons eigen inwijdingspad – een pad van zelfacceptatie naar zelfrealisatie. Dit gaat voorbij alle conceptuele kennis, voorbij het denken en voorbij het bekende. Want alleen voorbij het bekende kunnen we landen in onze essentie, in de plek waar we als vanzelf stralen. Dit pad is altijd nu.

Kom thuis in je diepste wezen

Vijftig tinten gewaarzijn biedt vijftig reflecties die tonen welke delen van je ‘zelf’ je nog onbewust afwijst of wegduwt. Ook krijg je aanwijzingen hoe deze te integreren, waardoor je steeds meer thuiskomt in je diepste wezen. Je ontdekt hoe je jouw essentie kunt laten doorschijnen in alle aspecten van het leven: werk, liefde, vriendschap, gezin, seksualiteit en vrije tijd.

Bestel nu zonder verzendkosten

Je bestelt Vijftig tinten gewaarzijn tot en met donderdag 15 september 2022 zonder verzendkosten in de webshop.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie