Boekentip: Time Bender van Tijn Touber

Redactie Ode 18 mrt 2022 Zingeving

Time Bender beschrijft de ontdekkingstocht van een jongeman die wordt meegesleept in een galactische strijd die zijn weerga niet kent. De mensheid – zo ontdekt hij – bevindt zich in een sleutelpositie om de kosmische conflicten voor eens en voor altijd op te lossen. De vraag is alleen: worden wij op tijd wakker?

Een mysterieuze man die Time Bender heet

In de nacht waarop John Lennon wordt vermoord, ontmoet een Amsterdamse popmuzikant een mysterieuze man die Time Bender heet en hem herinnert aan zijn missie. De muzikant heeft geen idee waar Time Bender het over heeft, maar wordt in een galactisch avontuur gestort dat zijn weerga niet kent. De mensheid wordt bedreigd, maar bevindt zich in een sleutelpositie om oeroude kosmische conflicten voor eens en voor altijd op te lossen. De Aarde is het Derde Grote Experiment hiertoe. Eerdere pogingen mislukten jammerlijk. De toekomst ligt in onze handen, maar de tijd dringt.

Over Tijn Touber

Time Bender kwam uit in 2019 en is de eerste roman van Tijn Touber. Eerder schreef hij onder andere de bestseller Spoedcursus verlichting. Touber is muzikant, auteur en meditatieleraar. Na zijn muzikale avontuur als oprichter van de band Lois Lane legde hij zich toe op bewustzijnsontwikkeling. Hij leerde mediteren, reisde naar India, sprak met de grote denkers op aarde. Hij gaf trainingen aan de Amsterdamse politie, drugsdelinquenten in de Bijlmerbajes, verplegend personeel in ziekenhuizen en aan jongeren op Lowlands. Hij schreef acht boeken over verlichting en geeft meditatieconcerten en retraites. Daarnaast schreef hij uiteenlopende artikelen voor Ode, de voorganger van The Optimist.

Gratis verzending
Tot en met donderdag 24 maart 2022 koop je Time Bender van Tijn Touber zonder verzendkosten binnen Nederland in onze webshop.

Reacties

Geef een reactie