Boekentip: Radicaal ontwaken

The Optimist 29 apr 2022 Samenleving

We verlangen er allemaal naar om vrij te zijn, toch voelen velen van ons zich opgesloten in het dagelijks leven. Radicaal ontwaken van dr. Shefali Tsabary is hét boek voor iedere vrouw die los wil breken van verwachtingen – die van de maatschappij en van zichzelf – en wil zijn wie ze echt is.

Het boek van Tsabary werd met lovende woorden ontvangen door grote namen als Oprah Winfrey, Eckhart Tolle en Alicia Keys. Het praktische en toegankelijke boek helpt je jouw eigen weg te vinden in het leven, door je trauma’s en je psychische wonden te gebruiken om je authentieke zelf te vinden. Hierdoor kun je niet alleen jezelf, maar ook anderen om je heen helpen.

‘Radicaal ontwaken helpt iedereen die ervoor openstaat om cultureel bepaalde en persoonlijke
belemmeringen achter zich te laten en te ontwaken als zichzelf.’ – Eckhart Tolle

Must-read voor elke vrouw

Radicaal ontwaken staat vol persoonlijke verhalen en voorbeelden uit de praktijk. Het is een must-read voor iedere vrouw die er genoeg van heeft zich te moeten verschuilen voor wie ze echt is.

‘De hele wereld moet dit weten. Baanbrekend. Levens veranderend. Radicaal ontwaken is een van die boeken die je altijd op je nachtkastje wilt hebben.’ – Oprah Winfrey

Gratis verzending t/m 5 mei 2022

Wanneer je Radicaal ontwaken bestelt in de webshop van The Optimist, betaal je tot en met 5 mei 2022 geen verzendkosten. Bestel het boek hier.

‘De ontwaakte vrouw breekt los uit de klauwen van de angst en stapt in haar authentieke kracht.
Dit boek vertelt iedere vrouw hoe ze daar kan komen, stapsgewijs. Het is diepgaand, inspirerend en zal een vuur doen ontbranden zodat je je grootste vrijheid kunt bereiken.’ – Alicia Keys

no-image

  • Auteur : Shefali Tsabary
  • ISBN : 9789400514829
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : Paperback
  • Aantal pagina’s : 400
  • Verschijningsdatum : maart 2022
  • Gewicht : 518
  • Afmetingen : 215 x 140 x 33 mm.

 

 

Dr. Shefali Tsabary studeerde aan Columbia University en is klinisch psycholoog. Ze combineert Westerse psychologie met Oosterse filosofie, en haar specialisaties zijn familieopstellingen en persoonlijke ontwikkeling. Radicaal ontwaken is haar vierde boek.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie