Boekentip: Pionierend leiderschap van Carla de Ruiter

The Optimist 20 jan 2023 Samenleving

De komende decennia verandert onze wereld door andere levensomstandigheden, nieuwe uitvindingen en technologieën. In het boek Pionierend leiderschap vertelt Carla de Ruiter hoe belangrijk pioniers hierbij zijn en hoe jij zelf ook een pionier wordt zodat je iets ten goede kunt veranderen in de wereld.

Zelfleiderschap

Zelfinitiatief en zelfleiderschap worden belangrijke pijlers in de maatschappij en in organisaties. Pionierend leiderschap maakt duidelijk dat leiderschap niet alleen bedoeld is voor managers en leiders, maar voor eenieder met idealen voor een betere wereld – groot én klein. Het pleit voor een herwaardering van de menselijke Spirit en voor pionierende leiders die het vertrouwen in de mensheid herstellen.

Noodzaak van bewustzijn ontwikkelen

Pionierend Leiderschap is een leiderschapsfilosofie die wijst op de noodzaak van het ontwikkelen van ons bewustzijn als mens en het weer in contact komen met onze oorspronkelijke evolutionaire impuls: onze intelligente, voortstuwende creatiekracht die bergen kan verzetten. Een bevrijdend perspectief voor een wereld in transitie.

Bestel het boek

Tot en met donderdag 26 januari 2023 bestel je Pionierend leiderschap – Een bevrijdend perspectief voor een wereld in transitie van Carla de Ruiter zonder verzendkosten binnen Nederland in de webshop.

Meer lezen? In de huidige editie van magazine The Optimist verscheen een interview met Carla. In de week dat Pionierend leiderschap de boekentip van de week is, lees je het interview hier gratis online.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie