Boekentip: Overprikkeld brein

The Optimist 1 jul 2022 Gezondheid

Een overprikkeld brein kan op de lange termijn schadelijk zijn voor je gezondheid, maar gelukkig kun je het voorkomen. In haar nieuwste boek biedt Brain Balance Expert Charlotte Labee concrete handvatten voor meer rust en balans.

Symptomen van overprikkeling

Brain Balance Expert Charlotte Labee deelt in ‘Overprikkeld brein’ de laatste wetenschappelijke kennis over ons vaak overprikkelde en oververmoeide brein. Charlotte helpt je om symptomen van overprikkeling te herkennen en geeft concrete handvatten om je brein en leven weer in balans te krijgen. Ze laat zien hoe je door aan de slag te gaan met voeding, beweging, ontspanning en verbinding binnen 10 weken meer rust ervaart en je energie terugkrijgt.

Labee in The Optimist

In de nieuwste editie van tijdschrift The Optimist vertelt Labee in een interview waarom ons brein zo overprikkeld is en wat dat betekent voor ons welzijn. Ze legt uit dat we onze hersens niet alleen voeden met voedingsmiddelen, maar dat alles om ons heen voeding is voor het brein. Ook deelt ze tien tips voor een gezonder brein, die je als lezer direct kunt toepassen.

Bestel het boek zonder verzendkosten

Je bestelt Overprikkeld brein tot en met donderdag 7 juli 2022 zonder verzendkosten in de webshop.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie