Boekentip: Leiden met een leeg hoofd

The Optimist 5 mei 2023 Natuur & Milieu

Ruim tien jaar geleden komt Casper Jones tot de ontdekking dat hij niet in verbinding leeft. Dat komt pijnlijk aan het licht door de interactie met zijn dan nog jonge kinderen. Zijn hoofd is domweg te vol met hard werken, presteren en erbij willen horen.

Het is voor de auteur van Leiden met een leeg hoofd het begin van een intens transformatieproces. Sindsdien maakte hij zeven fases van bewustzijn ontwikkeling door. Van een vol hoofd tot uiteindelijk het ervaren van leegte. Het kantelpunt is een eenheidservaring in de Efteling, waardoor zijn privé en zakelijke leven ingrijpend verandert.

Openhartig verhaal

In dit openhartige verhaal laat Casper zien wat er gebeurt als je de uitkomst durft los te laten en volledig durft te vertrouwen op je innerlijke stem. Je komt dan op een plek voorbij het verstand waar antwoorden liggen op de levensvragen: ‘Wie ben ik’ en ‘Wat heb ik hier te doen op aarde?’ Dit maakt Leiden met een leeg hoofd een must read voor iedereen die met (persoonlijk) leiderschap bezig is.

Dit boek leest als een trein. Casper neemt ons mee in zijn bijzondere levensverhaal. Al vroeg in zijn leven heeft hij mystieke ervaringen die zich steeds verder openbaren. Gedurende zijn loopbaan als succesvol notaris leert hij vele belangrijke levenslessen, welke hij op fascinerende wijze weet te beschrijven, zodat wij er de vruchten van kunnen plukken. – Robert Bridgeman

Gratis verzending

Tot en met donderdag 11 mei 2023 bestel je Leiden met een leeg hoofd zonder verzendkosten binnen Nederland in de webshop.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie