Boekentip: Afvallen met lekker eten

The Optimist 8 sep 2021 Gezondheid

Waarom is afvallen voor veel mensen zo’n verschrikking? In het boek Afvallen met gezond en vooral lekker eten vertellen Natalia en Walter Rakhorst hoe je afvallen leuk en haalbaar maakt.

In hun boek geven de Rakhorsts een langdurige oplossing voor overgewicht. Waar in veel gevallen mensen na een aantal maanden een dieet links laten liggen, vonden zij een simpele oplossing: zorg ervoor dat je het eten lekker vindt. In het boek vind je naast een schat aan informatie over afvallen ook acht complete weekmenu’s en veertig recepten.

Het door hen opgezette Project Gezond begon in 2015 als een online afslankprogramma. Leden ontvangen elke week een nieuw weekmenu en nieuwe recepten. Vanuit hun groeiende community nam de vraag toe naar een offline variant van hun programma. Et voilà, nu kan ook jij deelnemen aan hun succesvolle programma.

Tot en met zondag 12 september 2021 koop je dit boek zonder verzendkosten binnen Nederland in onze webshop. Wij delen elke woensdag een boekentip via onze sociale media-kanalen (FacebookInstagram en LinkedIn). Houd deze goed in de gaten: in veel gevallen geven wij je extra voordeel of zelfs een kans om een gratis exemplaar te winnen.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie