Boekentip: Get your guts

The Optimist 26 aug 2022 Gezondheid

Uit haar jarenlange ervaring als psycholoog-psychotherapeut weet zij als geen ander hoe moeilijk het is voor mensen om hun instinct serieus te nemen en de taal van hun lichaam te begrijpen. In haar boek ‘Get your guts – Je instinct als kompas’ laat Hilde Bolt zien dat ons buikgebied veel meer wijsheid bevat dan we denken.

Wijsheid uit je binnenste

Iemand schreef over dit boek: ‘Heerlijk verfrissend boek met een eigen kijk op het innerlijke van de mens. Geen zelfhulpboek, geen studieboek en ook geen wetenschappelijk boek, maar een inspirerende en gecombineerde manier van kijken naar de samenwerking van Hoofd, Hart en Buik. En met de nodige humor en relativering ook leuk om te lezen.’

Nog meer Hilde

Voor wie geen genoeg krijgt van Hilde Bolt: tijdens het Gezondheidscongres op 21 september 2022 gaat ze een sessie verzorgen over ‘Lichaamsgericht leren’. Tot die tijd kun je naast deze boekentip ook haar andere boek lezen: ‘Waar gaat het nu écht over? – Dynamisch coachen bij stress en burn-out’. Een praktisch, helder en handzaam boek dat een brede en realistische weergave biedt van alle facetten die ertoe bijdragen hoe mensen vastlopen met zichzelf in onze huidige samenleving.

Bestel nu zonder verzendkosten

Je bestelt Get your guts tot en met donderdag 1 september 2022 zonder verzendkosten in de webshop.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie