Boekentip: Gered door de boomkikker

The Optimist 19 mei 2023 Natuur & Milieu

Wat ons te doen staat om onze toekomst te redden, is eenvoudig. Als we onze drang om in te zetten op de korte termijn kunnen verleggen naar investeren in onze eigen planeet, dan betaalt die investering zichzelf vele jaren lang en met een gegarandeerde winst terug.

Het is kiezen voor langdurige bloei op een gezonde aarde. Aan de hand van het succesverhaal van beschermde natuur in binnen- en buitenland vertelt Ignace Schops in Gered door de boomkikker hoe industrie, landbouw, politiek en lokale en globale economie elkaar kunnen versterken, en hoe we samen voor een echte omwenteling en een gezonde wereld kunnen zorgen. Dit boek ontdekt wat we kunnen doen om het tij te keren, en biedt een vernieuwende blik op onze afhankelijkheid van de natuur voor een gezonde samenleving. Het is de weg naar een grote toekomst, als we maar dapper genoeg zijn om de stap te zetten.

Ignace Schops is natuurbeschermer en wereldautoriteit op het vlak van duurzaam en economisch rendabel natuurbeheer. Zijn werk wordt geprezen door internationaal bekende natuurbeschermers als Al Gore, Sir David Attenborough en Dame Jane Goodall.

Gratis verzending

Tot en met donderdag 25 mei 2023 bestel je Gered door de boomkikker zonder verzendkosten binnen Nederland in de webshop.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie