Boekentip: Geluk zonder voorwaarden

The Optimist 3 mrt 2023 Zingeving

Negatieve gedachten, herinneringen en ervaringen staan vaak ons geluk in de weg. Hoe kunnen we ons daarvan bevrijden? In de klassieker Geluk zonder voorwaarden helpt Michael Singer je om werkelijk vrij te zijn.

Hoe ontsnappen we aan de starre verhalen over onszelf die ons gevangenhouden in patronen van angst en vermijding? Het antwoord is verbluffend eenvoudig. Zonder gegoochel met verheven woorden als ‘verlichting’ maakt Singer geluk toegankelijk voor iedereen.

Eenvoudig inzicht

Singer verdiepte zich al jong in yoga en meditatie. In 1975 richtte hij Temple of the Universe op, nu een gerenommeerd meditatiecentrum in Florida (VS). Met zijn observaties en pakkende voorbeelden toont hij aan dat we onze identiteit niet moeten verwarren met onze gedachten. We hebben gedachten, maar we zijn ze niet. Dit eenvoudige inzicht geeft meer rust en ruimte in je hoofd. Singers levenslessen zijn direct toepasbaar voor meer levensgeluk.

Gratis verzending

Tot en met donderdag 9 maart 2023 bestel je Geluk zonder voorwaarden zonder verzendkosten binnen Nederland in de webshop.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie