Boekentip: Excelleren in vrijheid

The Optimist 17 jun 2022 Zingeving

Heb je moeite om in jouw leven de juiste koers te bepalen? Met Excelleren in vrijheid geeft auteur Peter Roemeling je een universeel recept voor persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

Geef sturing aan het leven

Het handboek is er voor iedereen die behoefte heeft aan handvatten en meer structuur en geeft aansprekende voorbeelden om sturing te geven aan zijn of haar eigen leven. Duik in de levens van bekende mensen en maak kennis met zes waarden voor persoonlijke ontwikkeling. Aan de hand van de visies van bekende filosofen zoals Socrates, Hartman, Arendt en Bieri beschrijft het boek waarom deze waarden universeel zijn voor elk mens.

Breng het in de praktijk

Roemling hoopt te inspireren met zijn visie op mens-zijn en persoonlijke ontwikkeling, vertelt hij aan The Optimist. Zodat we meer zelfkennis verkrijgen, ons bewuster worden van onszelf en ons (verder)ontwikkelen. Roemeling: ‘Ik ben ervan overtuigd dat iemand die zich bewuster is van zichzelf, zich ook bewuster is van zijn omgeving. Dat heeft een positieve weerslag op die omgeving die hierdoor dus meeverandert.’

Met de inzichten uit het boek stel je je eigen recept samen voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Wie hiermee aan de slag gaat, creëert voor zichzelf de ruimte om te excelleren in vrijheid.

Je bestelt Excelleren in vrijheid van Peter Roemelink tot en met donderdag 23 juni 2022 zonder verzendkosten in de webshop.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie