Boekentip: Een beter mens

The Optimist 20 okt 2022 Gezondheid

Wonderbaarlijke verhalen over herstel van gezondheid, mensen die beter worden na een diagnose van een ongeneeslijke ziekte. In het e-book Een beter mens lees je het meeslepende verhaal van iemand die – tegen alle verwachtingen in – mentaal en fysiek genas van kanker.

Het verhaal van cliënt B.

In het boek deelt cliënt B. zijn wonderbaarlijke verhaal. Hij werd ziek, kreeg te horen dat hij niet meer zou genezen, en ging een behandeltraject in. Op zijn weg naar genezing doet hij alles wat in zijn macht ligt om beter te worden. Hij past zijn leefstijl aan en blijft onder controle en behandeling van zijn arts. Tijdens dit traject maakt hij kennis met coach en trainer Wassili Zafiris, die hem met zijn kennis een levensveranderende aanvullende behandeling geeft.

Het verhaal van de coach

Zafiris begeleidde B. op weg naar herstel. Met welke kennis en techniek hij hem heeft geholpen deelt hij in zijn eigen verhaal, waarmee het e-book begint.

Lees het e-book

Een beter mens is een uitgave van uitgeverij The Optimist, met een voorwoord van hoofdredacteur Brian de Mello. Het anonieme verhaal van cliënt B. is geverifieerd. Je koopt het e-book voor € 2,95 in de webshop, nu tijdelijk gratis verkrijgbaar (tot en met vrijdag 28 oktober 2022).

Disclaimer: Het e-book omvat de weg naar genezing van B. (die liever anoniem blijft) en de toelichting van behandelaar Zafiris. Dit verhaal over ziekte en herstel is een persoonlijke ervaring, en werd door B. geschreven om anderen te inspireren.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie