Boekentip: De poepdokter

The Optimist 10 nov 2021 Gezondheid

Verhalen over poep doen het altijd goed, maar hoe goed is jouw poep? In de volledig geactualiseerde en herziene uitgave van De poepdokter van Nienke Gottenbos lees je alles over een optimale darmgezondheid.

In De poepdokter schrijft de bekendste darmexpert van Nederland in luchtige en humoristische taal over onze darmen en darmflora. Een belangrijk onderwerp, want darmklachten komen steeds vaker voor en zo’n twee miljoen Nederlanders hebben regelmatig last van hun spijsvertering.

Poepdokter geeft tips

Gelukkig kunnen we zelf veel doen om onze darmen in topconditie te krijgen. Ook wanneer je tot de groep mensen met darmklachten behoort. In De poepdokter lees je wat er aan de hand kan zijn als het even niet zo lekker gaat daarbinnen. Gottenbos helpt je op weg met handige tips, recepten en een voedings- en poepdagboek.

Gratis verzending
Tot en met dinsdag 16 november 2021 koop je De poepdokter zonder verzendkosten binnen Nederland in de webshop. Elke woensdag deelt The Optimist een boekentip via de sociale media-kanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn). Houd deze goed in de gaten: in veel gevallen krijg je extra voordeel of maak je kans op een gratis exemplaar.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie