Boekentip: De kunst van positief denken

The Optimist 27 okt 2021 Zingeving

Heb jij weleens moeite om positief in het leven te blijven staan? Caitlin Margaret helpt je een handje met De kunst van positief denken.

Meer dan tien jaar verdiepte Margaret zich in positieve psychologie, mindfulness en integratieve wellness. Met haar kennis zet ze zich in als holistische levenscoach. Ze helpt mensen om hun persoonlijke crisis op te lossen, hun authentieke zelf te vinden en hun mentale welzijn te verbeteren. Deze hulp biedt ze lezers wereldwijd nu ook met haar boek.

Denkpatronen ombuigen

Met behulp van het boek leer je negatieve denkpatronen ombuigen. Blijvende veranderingen in je leven beginnen immers bij positieve gedachten. Het is dé manier om zelfverzekerder te worden, sterkere relaties op te bouwen of meer daadkracht te genereren.

Beste versie van jezelf

Margaret deelt praktische adviezen en geeft concrete oefeningen. Hiermee leer je jezelf accepteren en breng je een duurzame innerlijke verandering bij jezelf tot stand. Dankzij de kracht van positief denken word je de beste versie van jezelf.

Gratis verzending

Tot en met dinsdag 2 november 2021 koop je De kunst van positief denken zonder verzendkosten binnen Nederland in de webshop. Elke woensdag deelt The Optimist een boekentip via de sociale media-kanalen (FacebookInstagram en LinkedIn). Houd deze goed in de gaten: in veel gevallen krijg je extra voordeel of maak je kans op een gratis exemplaar.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie