Boekentip: De kracht van waarheid

The Optimist 17 mrt 2023 Zingeving

Ben jij ook vergeten dat je over waardevolle superkrachten beschikt? Volgens auteur Steffi Vertriest zijn deze krachten authenticiteit, echtheid en eerlijkheid. Ze schrijft erover in de boekentip van deze week: De kracht van de waarheid.

Steffi Vertriest schreef eerder al de bestseller De kracht van gedachten. In de opvolger De kracht van waarheid vertelt ze over de waanzinnige invloed van authenticiteit en kwetsbaarheid op je persoonlijke groei.

Waarom je beter niet kunt liegen

In dit boek legt Steffi uit waarom het van groot belang is om steeds de waarheid te spreken. Het kan je helpen om vastgeroeste patronen te doorbreken en je eigen capaciteiten beter te benutten. Liegen, zelfs het kleinste leugentje om bestwil, weerhoudt ons van vooruitgang en de kans om ons potentieel ten volle te benutten.

Van angst naar vertrouwen

Aan de hand van Steffi’s boek ga je op zoek naar wie je echt bent, achter de façade van schone schijn. De kracht van waarheid pakt de diepgewortelde angst om niet te voldoen aan andermans eisen aan en verandert die naar het vertrouwen dat wie je echt bent, met alle perfecte imperfecties, je allersterkste troef is in het leven. Dit boek doet je groeien op verschillende vlakken en zal je leven veranderen.

Gratis verzending

Tot en met donderdag 23 maart 2023 bestel je De kracht van waarheid zonder verzendkosten binnen Nederland in de webshop.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie