Boekentip: De grote samenhang

The Optimist 6 mei 2022 Samenleving

We zijn dan misschien wel de verbinding verloren met de natuur, maar we staan er alles behalve los van. In De grote samenhang vertellen Gary Ferguson en Mary Clare hoe we onze band met de natuur kunnen herstellen.

En het herstellen van die verbinding is volgens de auteurs erg belangrijk; hierdoor gaan we weer leven vanuit aandacht, ontwikkelen we wijsheid en zien we onze plek in het grotere geheel.

De natuur en ons eigen welzijn

Sociaal psycholoog Mary Clare en natuurschrijver Gary Ferguson schreven met De grote samenhang een waardige opvolger van het boek De acht grote lessen van de natuur (2019) van Ferguson. Het werd een hoopvol boek, wetenschappelijk onderbouwd en zit vol bijzondere inzichten. De auteurs leren ons dat we niet los staan van de natuurlijke wereld en willen met dit boek de verbinding herstellen tussen hoe de natuur werkt – gezonde bossen, oceanen en weilanden – en ons eigen fysieke en mentale welzijn.

Bestel zonder verzendkosten

De grote samenhang van Clare en Ferguson bestel je tot en met donderdag 12 mei 2022 zonder verzendkosten in de webshop van The Optimist.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie