Boekentip: Burn baby burn

The Optimist 22 apr 2022 Gezondheid

Gezondheidswetenschapper dr. Maaike de Vries vertelt in haar boek Burn Baby Burn hoe je kilo’s verliest en volop energie wint met de Metabole Methode.

Tob je met je gewicht of energie? Je bent niet de enige. Veel mensen willen afvallen of voelen zich niet fit. Ze hebben vaak al meerdere diëten geprobeerd, die eerst wel iets maar uiteindelijk niets hielpen en bovendien moeilijk waren vol te houden.

Metabole Methode

Met een paar simpele trucs laat De Vries zien hoe je ervoor zorgt dat je lijf zich niet tegen je keert, maar juist vóór je werkt. Zonder honger, op een manier die bij je past en dus ook goed vol te houden is. Met de Metabole Methode verbrand je lichaamseigen vetten, verhoog je de stofwisseling en tem je hormonen die dik kunnen maken. Je taille slinkt zienderogen, kilo’s verdwijnen als sneeuw voor de zon en als bonus krijg je blijvend meer energie.

Win het boek

Burn baby burn koop je vanaf vandaag in de webshop. Liever kans maken om het boek te winnen? Dat kan in de nieuwste editie van The Optimist, waarin we een interview met De Vries hebben en een fragment uit het boek delen, én je mee kunt doen aan de winactie.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie